Međunarodni simpozij: Društvo zdravlja i bolesti

Klub studenata sociologije Diskrepancija poziva sve na međunarodni simpozij na temu društvenih implikacija zdravlja i bolesti koji će se održati od 10. do 12. ožujka putem Zoom videokonferencije.
Poveznicu na konferenciju podijelit će putem svoje Facebook i web stranice.
Tematski, predavanja na prvom danu simpozija (srijeda) odnose se na reproduktivno zdravlje i zdravstvenu politiku, predavanja četvrtkom dotiču se raznih dimenzija pandemije koronavirusa, ali i mentalnog zdravlja, dok se na zadnjem danu simpozija (petak), promatraju ekološke i klasne implikacije zdravlja.
Također, napominjemo kako se još uvijek možete prijaviti za moderatore, a također imate priliku i napisati izvještaj s izlaganja koji ćemo uvrstiti u zbornik radova sa simpozija. Za obje aktivnosti javite se na kssd.simpozij@gmail.com

Raspored simpozija 'Društvo zdravlja i bolesti'

Radujemo se vašem odazivu!

Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata 2021.

Poziv za moderatore

Dragi svi,
Diskrepancija vas poziva da budete moderatori na izlaganjima na Međunarodnom simpoziju: Društvo zdravlja i bolesti.
Ukoliko nemate iskustva s moderiranjem, bez brige, održat ćemo sastanak početkom idućeg tjedna. Moguće je  moderirati i više od jednog izlaganja. Također, potencijalni izostanci bit će vam opravdani ovjerenom potvrdom o sudjelovanju.
Ako ste zainteresirani, javite nam se na mail Sekcije za simpozij: kssd.simpozij@gmail.com

Obavijest o početku nastave – doc. dr. sc. Tijana Trako Poljak

Uvod u socijalnu antropologiju
Nastava će se održavati online u vrijeme predviđeno rasporedom. Krećemo u utorak 2.3.
Studenti su u 2 seminarske grupe podijeljeni po prezimenu A-LJ (1. grupa utorkom u 11h) i M-Ž (2. grupa utorkom u 15:30h) – studenti kojima ne odgovara podjela zbog kolizije trebaju se s potvrdom o koliziji javiti na:
ttrako@ffzg.hr
Šifra za Omegu: socantrop

Sociologija sela
Nastava će se održavati online u vrijeme predviđeno rasporedom. Krećemo u srijedu 3.3.
Studenti su u 2 seminarske grupe podijeljeni po prezimenu A-LJ (1. grupa petkom u 9:30h) i M-Ž (2. grupa petkom u 11h) – studenti kojima ne odgovara podjela zbog kolizije trebaju se s potvrdom o koliziji javiti na:
ttrako@ffzg.hr
Šifra za Omegu: socsela

Obavijest o početku nastave na kolegijima predavača Izvora Rukavine

Svu nastavu ću prvih dva tjedna ljetnog semestra sigurno držati online. Upišite se čim prije na e- kolegije koje ću postepeno puniti materijalima i preko kojih ćemo službeno komunicirati.

Odabrana poglavlja statističke analize
Nastava ne počinje u ponedjeljak 1. ožujka, nego u srijedu online, a o točnom terminu ću Vas obavijestiti preko Omege (ovisno o Vijeću Odsjeka).
Lozinka za Omegu: opsa2021

Sociologija porodice
Predavanja počinju online u četvrtak 4. ožujka od 9:30, a seminari online od 11:00 sati (četvrtak tj. prva grupa za sve prvi tjedan).
Lozinka za Omegu: socpor

Uvod u znanstveno istraživanje
Predavanja počinju online u utorak 2. ožujka od 8:00 sati.
Lozinka za Omegu: uzi2021