Dr. sc. Krešimir Žažar – otkazivanje nastave i konzultacija u tjednu od 5. do 9. 3. 2018.

Boravka na službenom putu radi, dr. sc. Krešimir Žažar, znan. novak/poslijedoktorand, u (radnom) tjednu od 5. do 9. 3. 2018. neće neposredno fizički boraviti na adresi Ivana Lučića 3 (Zagreb) te u indiciranom vremenskom intervalu, dakle, otkazuje redovitu nastavu te tjedne konzultacije. Termini nadoknade neodržano-odgođene nastave bit će definirani naknadno i konsenzualno – prema dogovoru s polaznicima/ama kolegija „Izgradnja teorije u sociologiji“ i „Izgradnja modela u sociologiji“. U slučaju neodgodivo-urgentnih upita, moguće ga je kontaktirati putem elektroničke pošte na e-mail adresu kzazar@ffzg.hr . Ujedno se zahvaljuje na razumijevanju, strpljenju i kooperativnosti!

Obrana diplomskog rad

Obrana diplomskog rada pod naslovom “Socijalni kapital i online identitet; Povezanost socijalnog kapitala i samopredstavljanja u kibernetičkom prostoru” studenta Marka Marelića održat će se u srijedu, 28. veljače u 13.30h u C-220

Obavijest

Nastava na kolegiju “Suvremena sociologija i urbano društvo – istraživanja” započet će u utorak,  27.2. u 9.00h.

Obavijest

Nastava na kolegiju “Suvremene sociološke teorije 2” (nositelj prof. dr. Ognjen Čaldarović) započet će u srijedu,  28.2. u 9.00h.

 

Obavijest

Pozivaju se studenti koji su predali svoje istraživačke izvještaje iz Uvoda u sociodemografiju u ispitnim rokovima 12. i 19. veljače a nisu u sustavu ISVUa da to što prije reguliraju, kako bi im mogle biti objavljene završene ocjene.