Obrana diplomskog rada

Obrana diplomskog rada studentice Ane Previšić pod naslovom “Uloga grafičkih organizatora u nastavi sociologije” održat će se u četvrtak 11. srpnja 2019. s početkom u 9 sati u prostoriji A-220.

Obrana diplomskog rada

Obrana diplomskog rada studentice Paule Damaška pod naslovom “Analiza stavova mladih o e-glasovanju” održat će se u utorak 9. srpnja 2019. s početkom u 10,30 sati u prostoriji C-207.

 

Obavijest

Povjerenstvo Odsjeka za sociologiju za prosudbu etičnosti istraživanja zaprimat će prijave do 10. srpnja 2019. Sve prijave koje zaprimi do tog datuma bit će pregledane prije ljetne stanke. Prijave zaprimljene nakon tog datuma Povjerenstvo će razmatrati na jesen.

Obavijest

Zbog službene odsutnosti nastavnice prof. dr. sc. J. Lažnjak pismeni ispiti iz Društva i tehnologije i Sociologije rada i organizacije održat će se 11. 7. u 11 i 12 sati umjesto 4. 7.

Automatizirano slanje obavijesti o događajima u ISVU

Omogućeno je obavještavanje korisnika o promjenama podataka u ISVU putem e-maila tako da studenti i nastavnici pravovremeno dobiju informacije koje su im interesantne i da ne moraju provjeravati jesu li se dogodile promjene u podacima u ISVU. Popis događaja za koje se šalju poruke korisnicima nalazi se na linku: https://wiki.srce.hr/x/DQFo

STUDENTI

Studenti na Studomatu trebaju aktivirati dobivanje obavijesti na e-mail tako da iz izbornika Podaci o studentu odaberu E-mail opcije. E-mail opcije student može aktivirati samo putem Studomata kojemu pristupa koristeći Internet preglednike (dakle, ne putem info-kioska na Fakultetu).

Nakon što student odabere E-mail opcije, potrebno je unijeti e-mail adresu na koju želi primati obavijesti, te odabrati opciju Aktiviraj. Nakon toga će student dobiti poruku na upisanu e-mail adresu, u kojoj je aktivacijski kod. Student dobiveni aktivacijski kod mora unijeti u predviđeno polje na Studomatu i odabrati opciju Aktiviraj. Nakon što student aktivira svoju e-mail adresu, potrebno je odabrati koje obavijesti želi primati.

Detaljne upute i informacije dostupne su na https://wiki.srce.hr/x/7IEZ.

NASTAVNICI

Svi su nastavnici obavezni aktivirati primanje obavijesti o događajima u ISVU na e-mail. Za svakog je nastavnika već evidentirana FFZG e-mail adresa u ISVU i na tu će se adresu slati obavijesti.

Nastavnici trebaju na Nastavničkom portalu aktivirati primanje obavijesti tako da pod Postavkama primanja obavijesti na e-mail za Filozofski fakultet (130) odaberu kvačicu u polju Želite li primati obavijesti na e-mail.

Nakon odabira, redak s ustanovom postat će zelen te je još potrebno potvrditi odabir klikom na gumb Potvrdi promjenu. Nakon potvrđivanja promjene, opcija Primanje obavijesti na e-mailpostat će aktivna. Aktivna opcija Primanje obavijesti na e-mail označena je plavom bojom.

Detaljne upute i informacije dostupne su na https://wiki.srce.hr/x/LAFo.

Obrana diplomskoga rada

Obrana diplomskog rada studentice Anje Vulinec pod naslovom “Kreativna ekonomija i promjene u strukturi rada: analiza načina rada IT radnika” održat će se u ponedjeljak 1. srpnja 2019. s početkom u 10 sati u prostoriji A-228.

Obavijest

Doc. dr. sc. Danijela Lucić do kraja akademske godine 2019./2020. održavat će konzultacije u novom terminu – četvrtkom od 10:00 do 11:00 sati.