Obrana diplomskog rada

Obrana diplomskog rada Marše Gajinov pod naslovom “Povezanost ovisnosti o internetu i osobina ličnosti na primjeru društvene mreže Instagram” održat će se u četvrtak, 23. 7. 2020. u 17h.

Poziv na ispunjavanje upitnika o nastavi na daljinu

Poštovane kolegice i poštovani kolege,

molimo vas da izdvojite desetak minuta za ispunjavanje evaluacijskog upitnika o nastavi na daljinu na našem Odsjeku tijekom proteklog semestra (ljetni semestar ak. god. 2019./2020.). Upitnik ispunjavate anonimno, a u slučaju ispunjavanja pitanja otvorenog tipa osigurava se povjerljivost navedenih osobnih i drugih identificirajućih podataka. Evaluaciju provodi Odsjek za sociologiju u svrhu interne evaluacije.

Poveznica na upitnik: https://limesurvey.srce.hr/474793?lang=hr

Molimo da upitnik ispunite najkasnije do 15.7. Ukoliko ste to već učinili, zanemarite ovu obavijest.

Vaše sudjelovanje nam je iznimno važno i unaprijed zahvaljujemo na vašem odazivu.

Obrana diplomskog rada

Student: Matej Petković

Naziv diplomskog rada: KONSTRUKCIJA MORALNE PANIKE POVODOM NASILNIH NAVIJAČKIH AKATA

Termin obrane: utorak 14.7.2020. godine s početkom u 10:00 na Omegi u okvir e-kolegija “Obrane diplomskih radova – Odsjek za sociologiju”.

Obrana diplomskog rada

Obrana diplomskog rada Matee Marić pod naslovom “Programi smanjenja štete na zagrebačkoj trance sceni: pogledi i iskustva korisnika psihoaktivnih supstanci” održat će se 16.7. 2020. u 12.00 sati.

Obrana diplomskoga rada

Obrana diplomskoga rada studenta Nedjeljka Miloslavića pod naslovom ‘Koncepcije društva u sociologiji – od atomizma do holizma’ održat će se u ponedjeljak 6. 7. 2020. u 11.00 sati na sustavu Omega korištenjem aktivnosti ‘BigBlueButton’.

Odobrene teme diplomskih radova

Na sjednici Vijeća Odsjeka održanoj 1. srpnja 2020. odobrene su sve na vrijeme pristigle teme diplomskih radova.

Sljedeća sjednica je 2. rujna 2020. Za prijavu teme diplomskoga rada potrebno je do 31. kolovoza poslati od mentora(ice) odobren sinopsisi diplomskog rada na mail sociologija@ffzg.hr (i mentoru/ici u cc).

U slučaju prijave teme rada koji vrijedi za oba studija u dvopredmetnoj kombinaciji, potrebno je priložiti Molbu za odobrenje teme jedinstvenog diplomskog rada.

Odobrene teme

Obavijest

Povjerenstvo Odsjeka za sociologiju za prosudbu etičnosti istraživanja obavještava studentice i studente da će prijave istraživanja pristigle do 15. srpnja 2020. biti pregledane i komentirane prije kolektivnog godišnjeg odmora, dok će prijave zaprimljene nakon 15. srpnja biti pregledane I komentirane na jesen, tj. nakon završetka kolektivnog godišnjeg odmora na Filozofskom fakultetu.