Naš student dobitnk Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020.

Luka Mandić, student jednopredmetnog diplomskog studija Sociologija, dobitnik je Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020. u kategoriji za individualni znanstveni i umjetnički rad za rad “Testiranje utjecaja efekata metode na rezultate anketnih istraživanja” koji je napisao pod mentorstvom doc. dr. sc. Ksenije Klasnić.

Čestitamo!

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/dobitnici-rektorove-nagrade-za-akademsku-godinu-20192020/

Obavijest o početku nastave iz Društva i tehnologije

Nastava iz kolegija “Društvo i tehnologija” održava se kombinacijom kontaktne i on line nastave. Kontaktna nastava (prvo predavanje) održat će se u petak, 16.10. prema rasporedu za I grupu studenata (studenti kojima prezime počinje slovima A do M). Predavanje će biti snimano i bit će dostupno na stranicama kolegija na Omegi za drugu grupu studenata (O do Z). Svi studenti koji su upisani na kolegij u ISVU upisani su na Omegi na kolegij i dobit će obavijest i tim putem.

prof. dr. sc. Jasminka Lažnjak

Početak nastave iz Sociologije roda

Nastava iz kolegija “Sociologija roda” započinje u četvrtak, 15. 10. 2020. u 12:30 sati online preko sustava Omega i BBB. Studentice i studenti koji su se prijavili na taj kolegij preko ISVU sustava mogu pristupiti kolegiju putem šifre: socrod20

Uvodno ćemo objasniti način rada na kolegiju te obveze studenata i studentica oko nastave i ispita.

Prof. dr. sc. Branka Galić

Obavijest o nastavi i konzultacijama za UASS

Raspored za prvi dolazak na nastavu u dvorani (srijedom od 11:00 do 12:30sati) poslan je putem Omege na adrese elektroničke pošte svih upisanih u kolegij Uvod u akademski studij sociologije. Seminara neće biti ovaj tjedan.

Konzultacije ću držati utorkom od 12:00 do 13:30 sati uživo (ako bude moguće), ali istovremeno i online preko:
https://omega.ffzg.hr/mod/bigbluebuttonbn/view.php?id=239541

Zdravo,
Izvor Rukavina

Sociologija nacionalne i međunarodne sigurnosti: početak nastave

Nastava na diplomskom studiju iz kolegija Sociologija nacionalne i međunarodne sigurnosti počet će u petak 16. listopada prema predviđenom rasporedu, 12.30-14.00 sati. Nastava će se održavati on line posredstvom sustava Omega na e-kolegiju, opcija bigbluebutton. Studenti/ice koji pohađaju kolegij dužni su se prijaviti na sustav Omega na e-kolegij, pasword je natsecy. Važenje pasworda je do 16.10.2020. u 24.00 sati nakon čega će biti promijenjen. Studenti/ice su  dužni priključiti se na nastavu u točno određeno vrijeme.

Uz želje za sretnu i uspješnu akademsku godinu, M. Bilandžić

Obrana diplomskog rada

Obrana diplomskog rada studenta Luke Pavića pod naslovom “O mikrosociološkim temeljima makrosociologije” održat će se u četvrtak 15. 10. 2020. u 12.00 sati preko sustava OMEGA.