Obrana diplomskog rada

Javna obrana diplomskog rada studentice Paole Pučić pod naslovom “Skate subkultura u urbanim javnim prostorima” održat će se u srijedu 12. 5. 2021. u 10h online preko platforme Zoom.

Link za pristup:

https://us02web.zoom.us/j/83275907732?pwd=R0poRXJiamNmYStMSHJ3enk0eVhSQT09

Meeting ID: 832 7590 7732

Passcode: 775074

Pozivamo sve, a posebno one zainteresirane za teme subkultura i urbanog prostora da se pridruže sesiji!

Obrana diplomskoga rada

Javna obrana diplomskog rada studentice Mirne Vuksan pod naslovom “Upravljanje sustavima i organizacijama socijalne skrbi” održat će se online u petak 30. 4. 2021. u 13 sati  posredstvom sustava Omega.

SOCIOŠKOLA – Poziv za volontiranje

Studentice i studenti sociologije pozivaju se na sudjelovanje u pilot verziji projekta Socioškola  – programu promoviranja studija sociologije među učenicima srednjih škola kojeg organiziraju studenti sociologije uz stručnu pomoć profesora.
Studenti zainteresirani za sudjelovanje u izradi promotivnih, edukativnih i informativnih materijala, ili za provođenje gostujućih predavanja i radionica, ili pak za sudjelovanje u mentorskom programu za maturante, neka se jave na socioskola@gmail.com s predmetom maila “volonteri” te navedu svoje uvaženo ime i prezime, smjer i godinu studija te preferenciju aktivnosti u kojoj bi htjeli sudjelovati.
Inicijalni sastanak s volonterima održati će se online u petak 23. 4. na discordu kluba studenata sociologije Diskrepancija.
Veselimo se svakoj suradnji koja će pomoći realizaciji ovog projekta!

Obavijest

Dr. sc. Jana Vukić održavati će zbog epidemiološke situacije tijekom travnja konzultacije online, u redovnom terminu i uz prethodni dogovor mailom.