Obrana teme doktorske disertacije

Obrana teme doktorske disertacije kandidatkinje Marije Zelić pod naslovom “Digitalizacija javne uprave i e-participacija na lokalnoj razini – primjer Međimurske županije” održat će se u petak 3. lipnja 2022. u 10.00 sati u predavaonici A-205, pred sljedećim povjerenstvom: prof. dr. sc. Krunoslav Nikodem, prof. dr. sc. Jasminka Lažnjak i dr. sc. Drago Čengić. Mentor je doc. dr. sc. Krešimir Žažar.

 

Obavijest

Povjerenstvo Odsjeka za sociologiju za prosudbu etičnosti istraživanja obavještava studentice i studente da će prijave istraživanja pristigle do 1. srpnja 2022. biti pregledane i komentirane prije kolektivnog godišnjeg odmora, dok će prijave zaprimljene nakon 1. srpnja biti obrađene na jesen, tj. nakon završetka kolektivnog godišnjeg odmora na Filozofskom fakultetu.

Brucošijada sociologa

Dragi svi,
ovaj petak (20.5.) pozivamo vas na najveće ovogodišnje druženje sociologa – brucošijadu u organizaciji Diskrepancije!
Još uvijek smo na staroj lokaciji – ispod NSB-a, u Spunku, a okupljamo se od 18:30. Počinjemo sa sociokvizom u 19h, a potom nešto kasnije slušamo Lavru – energičan i ambiciozan mladi sastav koji se još nije žanrovski odredio, ali zna kako podići atmosferu. Ostatak večeri zabavlja nas DJ s Močvarinih Dirty dancing partyja.
Upad je besplatan, a cijene pića prilagođene su studentskom budžetu.
Vidimo se!
Detaljnije informacije pronađite na Facebook eventu: https://fb.me/e/1WsUrWBbz
Klub studenata sociologije “Diskrepancija”

Obavijest

Doc. dr. sc. Drago Župarić-Iljić otkazuje konzultacije u ponedjeljak 16. svibnja. Studenti se mogu javti e-poštom za upite i konzultcije.

Obavijest

Izv. prof. dr. sc. Jasmina Božić odgađa nastavu i konzultacije u tjednu od 16. do 20. svibnja. Nastava će se nadoknaditi  u dogovoru sa studentima.