Category Archives: Obavijesti

Obrana diplomskog rada

Obrana diplomskog rada studentice Anide Kadrić pod naslovom „Sociokulturni aspekti razvoja francuskog sustava upravljanja poslovnim informacijama (Intelligence économique)“ održat će se u srijedu 29.1.2020. u dvorani A-228 s početkom u 14:00h.

Obavijest

Dr. sc. Goran Koletić održati će redovne konzultacije u četvrtak 23. 1. 2020. g. od 15:30-17:00 h umjesto u redovnom terminu u utorak.

Obavijest

Izv. prof. dr. sc. Dragan Bagić zbog službenog puta neće držati konzultacije u četvrtak, 16. siječnja 2020. Molimo studente da se radi dogovora o zamjenskom terminu konzultacija jave na email dbagic@ffzg.hr.

Natječaj za sufinanciranje studentskih projekata za kalendarsku godinu 2020.

Obavijest

Predrok iz kolegija Hrvatsko društvo 1 održat će se u ponedjeljak, 20. siječnja 2020. u 10.00 sati u A-220 a iz kolegija Obrazovanje i društvo u srijedu, 22. siječnja 2020. u 10.00 sati u A-220.

Poziv na ciklus radionica i individualnog karijernog savjetovanja

Dragi studenti,

Želite li steći nove vještine i znanja o tome kako se uspješno zaposliti te kako upravljati svojom karijerom? Centar za razvoj karijere vas poziva na ciklus radionica i individualnog karijernog savjetovanja koje će se održavati u periodu od 20. do 24. siječnja!

Na radionicama možete saznati kako uspješno postavljati karijerne ciljeve i izraditi svoj karijerni plan, kako napisati životopis koji će vas istaknuti među kandidatima, kako ostaviti dobar dojam na razgovoru za posao te zašto je socijalni kapital važan pri zapošljavanju? Kroz individualno karijerno savjetovanje sa psihologom možete saznati kako iskoristiti znanja stečena na fakultetu te riješiti dileme vezane uz vašu buduću karijeru.

Prijaviti se možete na ovom linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSJBCkV4UTlxwAQC4JSOdHkKZg1iiQ_Yiwte62PzU9qsXVuA/viewform

Možete se prijaviti na jednu ili više aktivnosti. Termini održavanja pojedinih aktivnosti nalaze se na linku za prijavu.

Plakat

Obavijest

Doc. dr. sc. Ksenija Klasnić ovaj će tjedan umjesto u srijedu, redovne konzultacije iznimno održati u četvrtak (19. prosinca 2019.) od 9:30 do 11h.

Poziv na predavanje Domovinski rat: bitka za Vukovar

U sklopu kolegija Sociologija vojske i rata u petak 13.12.2019. godine od 12.30 do 14.00 održat će se predavanje pod naslovom Domovinski rat: bitka za Vukovar. Predavanje će održati brigadni general Željko Živanović, pomoćnik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske, inače jedan od zapovjednika obrane herojskog grada Vukovara. Zainteresirani studenti/ice, dobrodošli na predavanje.