Category Archives: Obavijesti

Zimski ispitni rok

Drage studentice i dragi studenti,

prijave na ispitne rokove kolegija zimskog semestra bit će moguće od ponoći, 21. siječnja kada će svi kolegiji u ISVU-u biti postavljeni na “odslušan” (osim u slučaju ako niste ostvarli pravo polaganja ispita).

Zimski ispitni rok traje od 24. siječnja do 18. veljače 2022. a termini pojedinih ispita su objavljeni  na poveznici http://www.ffzg.unizg.hr/socio/?page_id=44

Želimo vam uspješno polaganje ispita!

Obrana diplomskog rada

Obrana diplomskog rada studentice Nine Sivić-Cug pod naslovom “Samoprezentacija korisnika instagrama na temelju ekonomskog, kulturnog i socijalnog kapitala” održat će se u srijedu, 19.01.2022. godine, od 15.00h na bbb linku na Omegi.

Obavijest

Zbog službene odsutnosti prof. Jasminka Lažnjak neće održati konzultacije 17. i 24. 1. Studenti se mogu obratiti mailom.

Obrana diplomskog rada

Javna obrana diplomskog rada studentice Magdalene Horvatić pod naslovom “Analiza medijske reprezentacije nasilja nad ženama na tri hrvatska internetska portala u periodu 2017. – 2019.” održat će se u srijedu 12. siječnja 2022. godine u dvorani A-309 s početkom u 10:30h.

Natječaj za naslovnicu studentskog časopisa

Klub studenata sociologije Diskrepancija otvorio je natječaj za naslovnicu i korice novog broja svojeg časopisa pod tematom “2020 u retrospektivi: društvene posljedice pandemije”.
Pozivamo zainteresirane studentice i studente grafičkog dizajna, primijenjenih umjetnosti, ali i svih ostalih smjerova, da svoj prijedlog grafičkih rješenja korica pošalju na diskrepancija@gmail.com do 1. veljače 2021.g. Komisija će potom izabrati najbolji rad i objaviti pobjednika natječaja 15. veljače.
Za pobjednički rad predviđena je novčana nagrada od 300kn, kreditiranje u impressumu, i tiskani primjerak novog broja časopisa.
Tehničke informacije:
Primat dajemo crno-bijelim vizualnim rješenjima, ali ćemo uzeti u obzir i one u boji. Format naslovnice je A5. Naslovnica mora sadržavati službeni naziv (2020 u retrospektivi: društvene posljedice pandemije) i broj izdanja (no. 17, vol. 25), a na hrptu ponovno broj izdanja te natpis “Diskrepancija”.
Veselimo se prijavama i kreativnoj interdisciplinarnoj suradnji!
Uredništvo časopisa Diskrepancija

Obavijest o održavanju javne obrane doktorskoga rada

Kandidatkinja: mr. sc. Jelena Balabanić Mavrović

Datum održavanja obrane: petak, 14. siječnja 2022. s početkom u 14.45 sati u prostoriji A-208

Naslov rada: Sociološki aspekti tijela, prehrane i očekivanja rodnih uloga u žena oboljelih od poremećaja hranjenja

Mentorice: prof. dr. sc. Branka Galić i doc. dr. sc. Ksenija Klasnić

Javna obrana doktorskoga rada moći će se pratiti preko poveznice Microsoft Teams:

Pridružite se pomoću računala ili aplikacije za mobilne uređaje

Kliknite ovdje da biste se pridružili sastanku