Category Archives: Obavijesti

Poziv na Jesensku skupštinu KSS Diskrepancije

Dragi naši,
pozivamo vas u četvrtak, 21.10. u 19 sati u A-220 na Jesensku skupštinu Diskrepancije!
Voditelji sekcija predstavit će planove aktivnosti u ovoj akademskoj godini te vas pozivamo da kao i uvijek prijedlozima, idejama, ali i kritikama date svoj obol planovima i programu rada Kluba.
Također, ako se dosad niste imali prilike učlaniti u Klub, to ćete također moći obaviti na skupštini.
Kao i uvijek, nakon same skupštine prebacujemo se na stepenice prekoputa faksa za prvu ovogodišnju Sociožurku!
Vidimo se!

Klub studenata sociologije “Diskrepancija”

Obavijest

Obaviještavamo studente da se zbog premalog broja prijavljenih studenata u zimskom semestru akad. god. 2021./22. neće izvoditi kolegij Društvo i tehnologija.

Molimo studente da ispišu navedeni kolegij i po potrebi upišu zamjenski izborni kolegij.

Početak nastave iz kolegija Sociologija migracija i Sociologija etničkih odnosa

Slijedom odluke Dekana o prekidu nastave u petak 15. listopada u 12 sati povodom Dana Fakulteta, nastava iz kolegija Sociologija etničkih odnosa te kolegija Sociologija migracija počinje u petak, 22. listopada u predviđenom terminu i lokaciji.

Nužno je da svi studenti koji upišu kolegij nazoče prvom terminu nastave radi dogovora oko organizacije rada i raspodijele seminarskih tema. Svi koji su odabrali jedan od ova dva kolegija ručno će biti upisani u sustav Omega od strane predmetnog nastavnika doc. dr. sc. Drage Župarića-Iljića.

 

Obavijest

Doc.dr.sc. Jana Vukić obaviještava studente o promjenama termina konzultacija i nastave u petak (zbog aktivnosti vezanih uz obilježavanje Dana Filozofskog fakulteta):

Pročelničke konzultacije će se u petak 15.10. 2021. iznimno održati od 9.30-10h, uz prethodni dogovor mailom.

Nastava iz kolegija Suvremena sociologija i urbano društvo – teorijski pristupi u petak 15.10.2021. počet će u 10h i trajati do 11.45h.

Početak nastave iz kolegija Društvo i tehnologija

Slijedom odluke Dekana o prekidu nastave u petak, 15.10. u 12 sati povodom Dana Fakulteta, nastava iz kolegija Društvo i tehnologija počinje u petak, 22.10. Pozivam sve studente koji su upisali kolegij ili ga namjeravaju upisati da prisustvuju prvom terminu nastave radi dogovora oko organizacije rada na kolegiju.