Dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./2021.

Naši studenti dvopredmetnog diplomskog  studija Sociologija, Ana-Marija Senfner i Miroslav Mihetec dobitnici su Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./2021. u kategoriji Nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad (društvene znanosti) za rad “Urbani javni prostori  tijekom pandemije COVID-19 – primjer Zagreba” koji su napisali pod mentorstvom doc. dr. sc. Jane Vukić.

Također, naš student dvopredmetnog diplomskog studija Sociologija i Filozofija (nastavnički smjer), Karlo Karija dobitnik je Nagrade u istoj kategoriji ali za humanističke znanosti za rad  “Uloga suosjećanja u prevenciji vršnjačkoga nasilja na internetu – filozofijska analiza”.

Filip Tiljak, student preddiplomskog studija Sociologija i Antropologija,  nagrađen je u kategoriji Nagrada za timski znanstveni i umjetnički rad (biomedicina i zdravstvo) za rad  “Razina ovisnosti o nikotinu i spremnost za prihvaćanje medikamentozne potpore u prestanku pušenja među studentima u Republici Hrvatskoj“.

Vlaho Kavain, student jednopredmetnog diplomskog studija Sociologija, dobitnik je u kategoriji Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici za revitalizaciju Saveza studentskih udruga Filozofskog fakulteta.

Čestitamo svim dobitnicima Rektorove nagrade, a posebno našim studenticama i studentima! 👏🏼 🙂 Popis imena dobitnika nagrade možete pogledati na linku: https://bit.ly/ffzg-unizg-rektorova-nagrada-2020-2021