Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2015./2016.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2014./2015. Studenti su dužni do 29. travnja 2016. do 16 sati prijaviti rad na mrežnim stranicama Sveučilišta (www.unizg.hr/rektorova), a do 2. svibnja ispis cijeloga prijavljenoga rada (uključujući i potpisano obrazloženje mentora) u dva (2) primjerka i u elektronskome obliku dostaviti Povjerenstvu za Rektorovu nagradu Filozofskog fakulteta putem Urudžbenog ureda Fakulteta s naznakom „Za Rektorovu nagradu“.

Studente koji prijavljuju radove u kategorijama e) i f) molimo da radove u elektronskom obliku (uključujući sažetke te obrazloženje mentora) do 28. travnja 2016. pošalju na adresu blanka.bracic@ffzg.hr kako bismo ih pravovremeno prijavili na stranicama Sveučilišta.
Natječaj i Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade te Kriteriji za ocjenu izvrsnosti studentskih radova mogu se preuzeti na stranicama Fakulteta (www.ffzg.hr).
Studenti mogu pristupiti aplikaciji na mrežnim stranicama Sveučilišta svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Mentori svoje mišljenje o prijavljenom radu (također najkasnije do 29. travnja u 16 sati) unose u obrazac korištenjem PIN-a koji im, nakon prijave rada, dostavlja student.
Molimo studente da nakon on-line prijave obavezno provjere status prijave u aplikaciji (pod Moje prijave). Radove koji nisu pravilno i pravovremeno prijavljeni putem on-line aplikacije, sveučilišno povjerenstvo neće razmatrati.
Svečana dodjela Rektorovih nagrada održat će se na Sveučilištu u Zagrebu u petak, 17. lipnja 2016.

Tekst Natječaja za dodjelu Rektorove nagrade (.pdf)