OSNOVE SOCIOLOŠKE STATISTIKE (2021/2022) Dvopredmetni studij sociologije – raspored pohađanja vježbi

Raspored u grupe za vježbe sastavljen je temeljem satnice obaveznih i izbornih kolegija koji se u 3. semestru izvode na drugim studijskim grupama i nužno ga je uzeti u obzir prilikom biranja grupa na obaveznim kolegijima i izbornih kolegija na drugom studiju. Raspored je usklađen i s rasporedom u seminarske grupe na kolegiju Klasične sociološke teorije 1 kod doc. dr. sc. Krešimira Žažara. U slučaju nekoliko studijski grupa kolizija s terminima obaveznih kolegija neizbježna je za OSS, KST1 ili oba kolegija.

Dodijeljenu grupu moguće je bezuvjetno promijeniti ako uslijed naknadnih izmjena rasporeda nastane kolizija s nastavnim terminom obaveznog kolegija druge studijske grupe za koji ne postoji zamjenski termin. Promjena je moguća i zbog bilo kojeg drugog razloga, pod uvjetom da se dogovori zamjena s nekim raspoređenim u alternativnu grupu. U oba slučaja promjenu je potrebno javiti i kolegi Žažaru.

Promjenu grupe za vježbe potrebno je dogovoriti i nastavniku javiti prije početka nastave (11. listopada) elektroničkom poštom (ilandrip@ffzg.hr).

Vježbe – raspored po grupama