Sastanak Kluba A-302

Klub A-302 poziva sve zainteresirane studente na sastanak Kluba koji će se održati u ponedjeljak, 21. siječnja 2019. godine u 20.00h u predavaonici A-302. Dnevni red sastanka: 1. Studentski natječaji i projekti; 2. Časopis Balkan Express; 3. Formiranje programskog vijeća za nadolazeće projekte. Sva pitanja ili sugestije u vezi s gore navedenim dnevnim redom slati na mail klub.a302@gmail.com.

Unaprijed hvala.

Lijep pozdrav,

Doris Sulcer

Znanstveni skup Pola stoljeća Katedre za makedonski jezik i književnost…

U utorak i srijedu, 15. i 16. siječnja 2019. na Filozofskom fakultetu će se održati skup Pola stoljeća Katedre za makedonski jezik i književnost Filozofskoga fakulteta u Zagrebu. Pozivaju se studenti i svi zainteresirani. Studenti koji slušaju kolegije iz makedonskog jezika i književnosti obavezni su doći na izlaganja, osobito u terminima nastave iz upisanih kolegija.

Program skupa – sekcije u utorak će se održati u Vijećnici Fakulteta (10:30 – 13 i 15:15 – 18, a sekcije u srijedu u A-302 (9:30 – 11:45).

HNK – Alenka Zupančič na Filozofskom teatru

Nova gošća Filozofskog teatra u Hrvatskome narodnom kazalište u Zagrebu, u programu koji je stekao popularnost spajajući kazalište i filozofiju, istaknuta je slovenska filozofkinja i teoretičarka psihoanalize Alenka Zupančič, koja će 13. siječnja u 20 sati održati predavanje pod intrigantnim nazivom Što je seks?

Ulaznice su dostupne na blagajni i web stranici Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu. Continue reading

Prof. Peti-Stantić – obavijest

Prof. Peti-Stantić neće održati konzultacije u predviđenom terminu 8.1. 2019. kao ni nastavu iz kolegija Morfosintaksa slovenskoga jezika. Nadoknada će biti određena na sljedećem satu.