Obavijest studentima 1. godine (akad. god. 2020/2021.)

Uvodni sastanak sa studentima 1. godine južnoslavenskih jezika i književnosti održat će se u petak, 9. listopada u 10 sati u dvorani D-7.
Tijekom prvih tjedana nastave, na Odsjeku će biti organizirane orijentacijske konzultacije za studente prve godine, koje će se odvijati uživo i online, a termini će biti objavljeni na sastanku. Za sve dodatne informacije studenti se mogu javiti docentu Ivici Bakoviću na email: ibakovic@ffzg.hr

Nastava u zimskom semestru akad. godine 2020/2021.

Nastava na Odsjeku za južnoslavenske jezike i književnosti odvijat će se prema rasporedu objavljenom na stranicama Odsjeka.

Nastava za 1. godinu preddiplomskog studija odvijat će se u dvorani A-302 na Fakultetu i online (ovisno o kolegiju).

  • I. semestar – provjeriti oblik nastave uz svaki kolegij (u dvorani/online/mješovito)

Sva nastava za 2. i 3. godinu preddiplomskog studija u potpunosti će se odvijati online u terminima određenima rasporedom:

Sva nastava na diplomskom studiju u potpunosti će se odvijati online u terminima određenima rasporedom:

UPISI NA DIPLOMSKI STUDIJ JUŽNOSLAVENSKIH JEZIKA I KNJIŽEVNOSTI

Kvalifikacijski razgovor za upis na Diplomski studij južnoslavenskih jezika i književnosti održat će se 24. rujna 2020. u 11 sati u dvorani A-124.

Kandidatima koji nisu u mogućnosti pristupiti razgovoru na Fakultetu bit će omogućeno sudjelovanje na daljinu nakon 13 sati. Za sva dodatna pitanja kandidati se mogu obratiti pročelnici Odsjeka doc. dr. Ivani Latković (ilatkovi@ffzg.hr).

 

Ispiti kod prof. dr. Zvonka Kovača

Prof. dr. sc. Zvonko Kovač, prema odluci o. d. prodekana dr. sc. Pavline, za studente koji završavaju preddiplomski studij i prijavili su ispite za treći ispitni rok 24. rujna, objavljuje dodatni ispitni rok za 21. rujna 2020. Studenti iz kolegija Poredbene analize trebaju završiti svoje seminarske radove najkasnije do 19. rujna. Za sve ostale studente i kolegije ostaje treći ispitni rok 24. rujna. Usmeni ispiti održavat će se prema dogovoru s pojedinim studentima.