Istaknuta objava

OBAVIJEST ZA SVE STUDENTE

Podsjećamo studente Odsjeka za romanistiku da sve molbe trebaju uputiti preko Urudžbenog ureda urudzbeni@ffzg.hr.

Obrasci i kontakt Tajništva nalaze se: http://www.ffzg.unizg.hr/roman/odsjek/tajnistvo-2/

Prilikom predaja obrazaca za završetak studija molimo Vas da vodite računa da JMBAG nije JMBG, da ispunite sva polja i pročitate sljedeće upute:

PREDDIPLOMSKI: https://web2020.ffzg.unizg.hr/studentska-sluzba/obrasci/preddiplomski-studij/hodogram/

*Prilikom predaja obrasca za završetak preddiplomskog studija Španjolskog jezika i književnosti obavezno morate upisati mentora, naziv rada, datum obrane i ocjenu rada.

DIPLOMSKI: http://www.ffzg.unizg.hr/roman/odsjek/zavrsni-radovi/

OBAVIJEST ZA STUDENTE PRVE GODINE PREDDIPLOMSKOG STUDIJA FRANCUSKOG JEZIKA I KNJIŽEVNOSTI

Molimo studente PRVE godine preddiplomskog studija francuskog jezika i književnosti da se do 5. listopada 2021. u 10h jave onoj lektorici u čiju se grupu na kolegiju Francuski jezik 1 žele upisati: Paprašarovski  (mpaprasa@ffzg.hr) ili Šoštarić (ssostari@ffzg.hr).

Napominjemo da studenti svu nastavu iz Francuskog jezika 1 (predavanja i vježbe) pohađaju kod  lektorice čiji raspored odaberu. Nastava će se odvijati u 3 grupe (1 grupa Paprašarovski, 2 grupe Šoštarić). Studenti koji se odluče za lektoricu Šoštarić ne moraju navesti u koju se od njezine dvije grupe žele upisati, a mogu i kombinirati grupe tako da utorkom idu u grupu 1, a četvrtkom u grupu 2 i obrnuto.

Sve potrebne detalje o nastavi, literaturi i sl. studenti će dobiti na uvodnom sastanku s brucošima koji će se održati na fakultetu.

Obavijest za studente Francuskog jezika i književnosti – prevoditeljski smjer


Stages en traduction, en ligne
L’appel a été lancé le 17 septembre 2021.
La date limite de dépôt du dossier est le 4 octobre 2021, à minuit, heure de Bucarest.
Plus d’informations sont disponibles en ligne sur https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/stages-de-traduction-langue-nationale-francais-distance-en-partenariat-avec-la-rfi-roumanie-2/

Brochure RFI-AUF 2021_compressed

OBAVIJEST STUDENTIMA KOJI UPISUJU DIPL.STUDIJ. ŠPANJOLSKOG JEZIKA I KNJIŽEVNOSTI U AK. GOD. 2021./22.

Mole se svi pristupnici da do 24.9. u online sustavu za upise odaberu željene smjerove, prema redoslijedu jer će se, naglašavamo, kao i dosad, ukoliko prijavljenih studenata na određene smjerove bude više nego što to predviđaju zadane kvote, gledati ukupni prosjek ocjena na preddiplomskom studiju. Studenti koji ne uspiju upisati željeni smjer, bit će upisani u smjer koji su naveli pod drugi izbor.

Maša Musulin, voditeljica upisa u diplomski studij španjolskoga jezika i književnosti

Obavijest o konzultacijama

Lektorica Ana María Valencia Spoljaric održat će konzultacije na fakultetu u ponedjeljak 20. rujna u 11.00 sati. Mole se zainteresirani studenti da se jave mailom.

Zadnji jesenski rok klauzure pomiče se s 21.9. na 23.9.

Zadnji jesenski rok klauzure na studiju francuskog jezika i književnosti pomiče se s 21.9. na 23.9. zbog rokova upisa na diplomski studij. Pozivaju se studenti da se ponovno prijave za zadnji rok 23.9. s početkom u 9.30 koji će se održati preko bbb na Omegi.