Obavijest o konzultacijama

Dr. sc. Marija Paprašarovski, v. lekt. za vrijeme zimskih ispitnih rokova održavat će konzultacije u sljedećim terminima:

SRI    29.01.2020.      12-13
PON   03.02.2020.     14-15
ČET    13.02.2020.      12-13
SRI    19.02.2020.        14-15
SRI    26.02.2020.        12-13

Studija na temu socijalne dimenzije visokoškolskog obrazovanja u Republici Hrvatskoj

Dragi studenti,

pozivamo vas na sudjelovanje u znanstvenom istraživanju kojemu je cilj bolje razumjeti iskustvo studiranja različitih skupina studenata.

Istraživanje provodi Institut za društvena istraživanja u Zagrebu u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

U sklopu istraživanja provode se grupni razgovori (tzv. fokusne grupe) i s muškim studentima na studijima koje pretežito upisuju djevojke. Teme o kojima će se razgovarati su osobni i institucijski preduvjeti i prepreke za studiranje, život tijekom studija te uspješnost i zadovoljstvo studijem.

Rezultati istraživanja iskoristit će se za izradu preporuka za poboljšanje socijalne dimenzije u visokom obrazovanju u Hrvatskoj.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u razgovoru, molimo vas da kliknete na sljedeću poveznicu http://limesurvey.srce.hr/499148?token=skupinab te da potom upišete potrebne kontakt podatke. Nakon toga, javit će vam se istraživači za točan dogovor oko termina održavanja fokusne grupe.

Nadamo se da će vas ovo istraživanje zainteresirati i da ćete se odazvati pozivu.

 

Unaprijed zahvaljujemo,

Istraživački tim Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu

 

Obavijest studentima

Doc. dr. sc. Gorana Bikić-Carić u srijedu 22. siječnja 2020. neće održati konzultacije i nastavu zbog odlaska na službeni put. Nastava je nadoknađena u dogovoru sa studentima.

Poziv centra za razvoj karijere

Dragi studenti,

Želite li steći nove vještine i znanja o tome kako se uspješno zaposliti te kako upravljati svojom karijerom? Centar za razvoj karijere vas poziva na ciklus radionica i individualnog karijernog savjetovanja koje će se održavati u periodu od 20. do 24. siječnja!

Na radionicama možete saznati kako uspješno postavljati karijerne ciljeve i izraditi svoj karijerni plan, kako napisati životopis koji će vas istaknuti među kandidatima, kako ostaviti dobar dojam na razgovoru za posao te zašto je socijalni kapital važan pri zapošljavanju? Kroz individualno karijerno savjetovanje sa psihologom možete saznati kako iskoristiti znanja stečena na fakultetu te riješiti dileme vezane uz vašu buduću karijeru.

Prijaviti se možete na ovom linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSJBCkV4UTlxwAQC4JSOdHkKZg1iiQ_Yiwte62PzU9qsXVuA/viewform

Možete se prijaviti na jednu ili više aktivnosti. Termini održavanja pojedinih aktivnosti nalaze se na linku za prijavu.

Poziv centra za razvoj karijere

Obavijest studentima španjolskog jezika i književnosti

Vanjska suradnica Metka Bezlaj neće biti u mogućnosti održati nastavu 22. i 23. siječnja 2020.
Nastava će se nadoknaditi prema sljedećem rasporedu:
Španjolski jezik 1, subota 18. siječnja, 11.00 do 12.30 u D1
Španjolski jezik 3, subota 18. siječnja, 9.30 do 11.00 u D1