Obavijest za studente francuskog jezika

U srijedu 4. studenog 2020. od 18,30-19,30h će uvaženi profesor Bernard Cerquiligni održati za studente francuskog jezika u Hrvatskoj specijalno izdanje uspješne emisije na TV5 Monde  « Merci Professeur ! » Croatie. Slavni profesor će odgovoriti na 5 pitanja o francuskome jeziku koja je već primio iz Hrvatske.

Bit ćete u mogućnosti pratiti program preko Zooma ako se prethodno javite na email adresu hugues.denisot@diplomatie.gouv.fr Predbilježite se već sada da biste na vrijeme dobili Zoom poveznicu!

« Merci Professeur ! » Croatie Mercredi 4 novembre 2020 De 18H30 à 19H30 En distanciel avec la plateforme ZOOM Inscription possible dans la limite des places disponibles auprès de hugues.denisot@diplomatie.gouv.fr Le célèbre professeur, animateur de l’émission « Merci professeur ! » sur TV5 Monde, répondra à 6 questions de vocabulaire, grammaire ou autres posées par des Croates. Aller l’écouter ! Inscrivez-vous dès maintenant pour recevoir le lien

 

CERQUIGLINI

Uvod u čitanje starih karata

Obavještavaju se studenti koji su upisali kolegij “Uvod u čitanje starih karata” da će nastava iz spomenutog kolegija početi u petak, 16 10.2020. u 17.00. sati. Nastava će se odvijati online putem Zoom aplikacije. Molim studenete da mi se hitno jave mailom (mirela.altic@gmail.com) radi daljnjih dogovora.

Mirela Altić, nasl.red.prof.

Obavijest o održavanju nastave

Nastava kod belgijskog lektora Nicolasa Hanota
* Francuske jezične vježbe 1 -> online
* Frankofone civilizacije I -> u učionici
* Belgijska književnost na francuskom jeziku 1 -> u učionici

Obavijest o obrani diplomskog rada

U četvrtak 22. listopada 2020. s početkom u 10:00 sati studentica Lea Černicki branit će diplomski rad naslovljen Travail terminologique: Histoire et règlement de la pétanque. Obrana će se održati preko aplikacije BigBlueButton pred povjerenstvom u sastavu: 1. dr. sc. Marija Paprašarovski, 2. dr. sc. Lidija Orešković Dvorski, 3. dr. sc. Evaine Le Calvé Ivičević (mentor).

PROGRAM MENTORSTVA NA HISPANISTICI

Dragi/e brucoši/ce,
kako bi vam se omogućilo što bolje upoznavanje sa studijem, fakultetom, ali i studentskim životom u cjelini, studij španjolskog jezika i književnosti organizira po prvi puta program dodjeljivanja mentora – starijih studenata/ica – s kojima se možete naći kako bi vas upoznali sa svim što vas zanima te im se javiti u slučaju nedoumica u vašim prvim akademskim koracima. Za prijavu, molim poslati mail (ime i prezime, obje studijske grupe, mail i broj mobitela) na mihaela.topol3@gmail.com do 16. listopada kako biste što prije stupili u kontakt s vašim mentorima.