Poziv za sudjelovanje na prvom simpoziju “Stupovi humaniteta”

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

srdačno Vas pozivamo da sudjelujete na Međunarodnom godišnjem simpoziju pod nazivom „Stupovi humaniteta” koji će se održati od 23. do 25. ožujka 2023. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Simpozij organizira Klub studenata klasične filologije „Initium”,  zajedno s Udruženjem studenata filozofije.

Svoja izlaganja možete prijaviti slanjem priloženog prijavnog obrasca koji treba sadržavati informacije o sudioniku ili sudionicima te sažetak izlaganja od 600 do 900 znakova. Prijaviti se mogu studenti preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija, ali i oni koji su svoj studij završili. Osim studenata klasične filologije, filozofije, arheologije, povijesti, dobrodošli su i studenti drugih studija s interesom za ponuđenu glavnu temu Simpozija. Kotizacija za sudjelovanje na Simpoziju se ne naplaćuje.
U prilogu se nalazi pozivno pismo (POZIV ZA SUDJELOVANJE) i prijavni obrazac (link: PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE).
Rok za slanje prijava je do 26. veljače 2023.
Za sve dodatne informacije pozivamo Vas da nam se obratite na elektronsku adresu Kluba studenata klasične filologije „Initium” Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: initium753@gmail.com.

Srdačan pozdrav,
Organizacijski tim