“Karijera bez barijera” – ciklus online radionica i individualnih karijernih savjetovanja 

Drage studentice i studenti,

Odsjek za psihologiju i Centar za razvoj karijere FFZG-a i ove godine za vas pripremaju tjedan karijera “Karijera bez barijera” – ciklus online radionica i individualnih karijernih savjetovanja koji će se održavati OD 10. DO 14. SIJEČNJA 2022.

Na radionicama možete saznati kako uspješno postavljati karijerne ciljeve i izraditi svoj karijerni plan, kako napisati životopis koji će vas istaknuti među kandidatima, kako ostaviti dobar dojam na razgovoru za posao te zašto je socijalni kapital važan pri zapošljavanju i kako ga steći. Kroz individualno karijerno savjetovanje sa psihologom možete saznati kako iskoristiti znanja stečena na fakultetu te riješiti dileme vezane uz vašu buduću karijeru.

NA KARIJERNO SAVJETOVANJE, ŽELJENU RADIONICU ILI VIŠE NJIH, MOŽETE SE PRIJAVITI PUTEM OMEGE [1] NA _ONLINE_ KOLEGIJU: „KARIJERA BEZ BARIJERA“ KORISTEĆI LOZINKU ZA UPIS: BEZBARIJERA.

Za više detalja o ovogodišnjem tjednu karijera kao i prijavi na željene aktivnosti posjetite web stranice Centra za razvoj karijere FFZG-a, na sljedećoj poveznici [2].

Links:

——

[1] https://omega.ffzg.hr/

[2] https://web2020.ffzg.unizg.hr/centra-za-razvoj-karijere/